Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ancient Wisdom 10 ml Muskotályzsálya( Salvia Sclarea)Illóolaj (Clary Sage)
3.050 Ft (2.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ancient Wisdom 10 ml Muskotályzsálya( Salvia Sclarea)Illóolaj (Clary Sage)

3.050 Ft (2.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Zsálya illóolajat gőzdesztillációval extrahálják a Salvia sclarea virágos felső részéből és leveleiből. A növény Dél-Európából származik, a belőle nyerhető olaj miatt ma Franciaországban és Oroszországban is termesztik. Ennek az olajnak a legnagyobb előnye az idegekre gyakorolt nyugtató hatása, továbbá különösen hasznos női panaszok és betegségek esetén. Segíti a bőrproblémák, például pattanások, gyulladások és fekélyek enyhítését.

A zsálya hasznos azok számára, akik depresszióban, stresszben és álmatlanságban szenvednek. Használata ajánlatos fájdalmas vagy rendszertelen menstruáció esetén. Enyhíti a változókor kellemetlen tüneteit, mint a hőhullámok, éjszakai izzadás szívdobogás, ingerlékenység, valamint fejfájás és szédülés.
Jó az emésztésre és a vesékre is. Használata csak kis mennyiségben ajánlott, mert a nagyobb adagok felfájást okozhatnak. 

A középkorban Krisztus szemének, Oculus Christinek nevezték ezt az olajat, azóta is magasra értékelt gyógyító hatásának köszönhetően. A világ több részén használatos aromaterápia és természetgyógyászat terén egyaránt, Jamaika lakosai például fekélyek tisztítására és hűtésére használják, valamint a szemgyulladás kezelésére.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 999 Ft

Leírás és Paraméterek

Latin név Salvia Sclarea
A növény használt része Felső levelek
Forrás Franciaország
Extrahálási módszer gőzdesztilláció
Anyag/Összetevők Salvia Sclarea
Figyelmeztetés Elővigyázatosan bánjon az illóolajjal, szembe kerülve károsodást okozhat. Ellenőrizze nincs-e a termékkel szemben bőrirritációja( érdemes könyökhajlatba egy cseppet)
Tárolás Gyermekektől, kisállatoktól , napfénytől elzárt helyen tárolja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.