Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.000 Ft (5.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ancient Wisdom 10 ml 100%-os Tömjén (Boswellia Carterii) Illóolaj
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ancient Wisdom 10 ml 100%-os Tömjén (Boswellia Carterii) Illóolaj

5.000 Ft (5.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Tömjén illóolaj gőzzel desztillált a Burseraceae családba tartozó Boswellia carterii fa gyantájából, és Olibanum néven is ismert. A szó a francia frankból származik, amely fényűző jelentést jelent, és a mirha mellett az első ismert és illatként használt gyanta. A fa Közel-Keleten őshonos, ahol állítólag bonsai formában nő. A tömjén sokak szerint  az isteniséget jelképezi.

Ez az olaj nyugtató tulajdonságai miatt nagyon népszerű az aromaterápiában. Elősegíti a sebek gyógyítását és megakadályozza a hegek kialakulását. Tonizálja az arcbőrt, a ráncok eltávolítására és a kozmetikai termékekben a striák elkerülésére szolgál. A tömjén illóolajat szorongás, stressz, asztma, hörghurut, gégegyulladás és köhögés enyhítésére használják. Általánosan jó hatással van a méhre és megkönnyíti a nehéz menstruációt. Hasznos meditáció során is. Használata terhesség alatt nem ajánlott. 

Az ókori egyiptomiak szent füstölőként égették a tömjént és arcmaszkként is használták. Az égett gyantát kohlnak nevezik, és az egyiptomiak a szem kiemelésére használták. A tömjént valaha a gonosz szellemek elűzésére használták.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.050 Ft

Leírás és Paraméterek

Latin név Boswellia Carterii
A növény használt része Gyanta
Származási hely Szomália
Extrahálási módszer gőzdesztiláció
Anyag/Összetevők Boswellia Carterii
Figyelmeztetés Elővigyázatosan bánjon az illóolajjal, szembe kerülve károsodást okozhat. Ellenőrizze nincs-e a termékkel szemben bőrirritációja( érdemes könyökhajlatba egy cseppet)
Tárolás Gyermekektől, kisállatoktól , napfénytől elzárt helyen tárolja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.